Ron Feijns Transport

Wagenpark

Wij beschikken over een gevarieerd, modern en goed onderhouden wagenwark. Momenteel voldoet het overgrote merendeel van onze vrachtwagens aan de strengst mogelijke milieunorm op dit moment: Euro 6. Al onze vrachtwagens zijn uitgerust met een modern boordcomputersysteem waardoor wij 24/7 op de hoogte zijn van de locatie en status van onze auto's. Verder beschikken alle vrachtwagens over een complete ADR uitrusting en ruim voldoende stuwmateriaal voor nagenoeg alle soorten goederen. Uw goederen worden snel en op veilige en betrouwbare wijze vervoerd. Onze goed geschoolde en vakkundige chauffeurs zijn servicegericht en spreken Nederlands, Engels en Frans.

Tautliners

Het merendeel van ons wagenpark bestaat uit tautliner trailers. Hiermee kan worden geladen en gelost langs beide zijkanten, het dak en de achterdeuren. Stukgoed, lengtes en ladingen die langs het schuifdak geladen en gelost dienen te worden zijn enkele voorbeelden van de mogelijkheden. Deze eenheden zijn dus uiterst flexibel en wij kunnen dan ook praktisch alles voor u vervoeren. Al onze tautliners zijn voorzien van schuifzeilen met antidiefstal bescherming die insnijdingen en diefstal voorkomt. Een aantal van onze tautliners zijn tevens voorzien van een onderschuivende laadklep.

Kastenwagens

Wij beschikken daarnaast over kastencombi's en kastentrailers. De laadbakken van deze eenheden zijn enkel toegankelijk via de achterdeuren. Verder zijn deze laadbakken af te sluiten met gecertificeerde zware sloten waardoor deze eenheden bijzonder geschikt zijn voor het transport van waardevolle en diefstalgevoelige goederen.

Containerchassis

Verder beschikken wij over verschillende containerchassis. Hiermee kunnen wij alle soorten containers vervoeren: 20 ft, 40 ft en 45 ft containers. Zowel normale containers als high cube containers behoren tot de mogelijkheden.

Overig

Mocht ons eigen materiaal onverhoopt toch niet toereikend zijn voor uw zending, dan kunnen wij u nog steeds helpen. In deze gevallen kunnen wij geschikt materiaal huren of via één van onze collega vervoerders een oplossing voor u verzorgen.