Ron Feijns Transport

Transporten

Praktisch gezien kunnen wij transporten door heel West-Europa verzorgen. In principe voeren wij nationale transporten en internationale transporten van en naar België en Frankrijk in eigen beheer uit, even als (zee)containertransporten. De overige zendingen komen terecht bij onze expeditie afdeling. Op deze manier heeft u in ons één aanspreekpunt voor al uw transporten, waardoor wij u dus compleet ontzorgen op het gebied van transport. U kunt zich dus helemaal richten op uw kerntaak.

Nederland

Dagelijks is een deel van onze auto's in Nederland onderweg. Nationale transporten vormen dan ook geen enkel probleem. Als vanzelfsprekend werken wij vooral vanuit en richting de regio Rotterdam, maar ook transporten van en naar andere delen van het land kunnen wij voor u uitvoeren.

Frankrijk

Het merendeel van onze auto's verzorgt transporten van en naar Frankrijk. Van origine is het werkgebied vooral de regio Lyon. In de loop der jaren en op verzoek van onze klanten is dit werkgebied uitgegroeid tot heel Frankrijk. De regio Lyon kan nog steeds wel gezien worden als onze specialisatie.

ADR vervoer

Goederen die onder het ADR vallen kunnen uiteraard door ons vervoerd worden. Al onze chauffeurs beschikken over een hiervoor benodigd ADR diploma waarmee zij aantoonbaar goed geschoold zijn voor het vervoer van deze goederen. Verder beschikken al onze vrachtwagens over een complete en gekeurde ADR uitrusting. Alle klasses kunnen door ons vervoerd worden, met uizondering van klasse 1 (explosief) en klasse 7 (radioactief).

Containervervoer

Ook het transport van zeecontainers, zowel nationaal als internationaal, kunnen wij voor u uitvoeren. Hierbij zijn praktisch alle maten containers mogelijk. Het laden of lossen van containers kunt u ook aan ons over laten. Daarnaast kunnen wij ook al het papierwerk verzorgen, denkt u hierbij bijvoorbeeld aan het boeken van containers en de douane formaliteiten. Wij kunnen u dus op dit gebied een zeer complete dienst leveren.

Expeditie

Transporten die wij niet zelf uitvoeren worden verwerkt door onze expeditie afleiding. De uitgebreide contacten van deze afdeling zorgen er voor dat wij binnen West-Europa iedere zending voor u kunnen afhandelen. De transporten worden altijd uitgevoerd door professionele en betrouwbare collega vervoerders die dezelfde goede service willen bieden als ons. Wij kunnen u door deze werkwijze optimaal van dienst zijn.